Recensies klantenvertellen Wat onze klanten vertellen

Sinds 2017 werken wij samen met Klantenvertellen, omdat we beter inzicht willen krijgen in de kwaliteit van onze dienstverlening. We willen ons blijven verbeteren en dat kunnen we niet zonder feedback van onze klanten. We vragen daarom aan jou om voor ons een eerlijke beoordeling te schrijven. Door deze reviews krijgen wij meer inzicht hoe wij je nog beter van dienst kunnen zijn en kunnen nieuwe klanten lezen wat zij van Auto Luykx kunnen verwachten.

Een greep uit onze beoordelingen:

8

goede voorlichting, prima afwikkeling

Aan de hand van een occasion Ignis 2019 advertentie kontakt gezocht. Occasion voorzien van AGS automaat, voorkeur was CVT automaat maar na toelichting Vincent uiteindelijk occasion gekocht. Na 2 dagen gebruik niet zo tevreden met automaat. Gelijktijdig zag ik aanbiedingen van Luykx Amsterdam met kortingsactie van € 850,00 en Bovag omruil binnen 14 dagen.Na bezoek Amsterdam tot overeenstemming gekomen en de Ignis 2019 omgeruild voor Ignis 2020 met bijbetaling.Hier de recensie zelf

Teun – Noordwijk

10

We zijn heel tevreden over de service

We waren ons in eerste instantie aan het oriënteren op een leasecontract. Door een proefrit met de Suzuki Ignis werden we helemaal enthousiast over de Style. We hebben daarna meteen een auto gekozen en rijden er nu vrolijk mee rond. Omdat we nog geen parkeervergunning hebben bij ons huis, mag de auto zelfs nog tijdelijk bij de dealer staan.

Martin – Amsterdam

9

Tot nu toe zeer tevreden met de Suzuki Vitara en de service.

Na 20 jaar Citroen gereden te hebben nu overgestapt op Suzuki. Tot nu toe zijn wij zeer correct geholpen bij de overstap naar een Suzuki Vitara, ruime mogelijkheden met het proefrijden werden geboden en worden de afspraken keurig nagekomen. Klantvriendelijkheid heel goed.

Henrie – Zwanenburg

HomeOver onsRecensies klantenvertellen