Over ons

WELKOM BIJ LUYKX

Auto Luykx (1989) is een echt familiebedrijf en al 35 jaar Suzuki dealer voor de regio’s Haarlem, Heemstede en de Haarlemmermeer. Mede dankzij onze transparante manier van zaken doen en persoonlijke aandacht zijn wij een begrip in de regio geworden.

Start je aankoop online
Op onze vernieuwde website zet je gemakkelijk de eerste stappen naar je volgende auto. Bekijk de laatste acties, plan een proefrit (aan huis), vraag een inruilvoorstel aan of start direct een gesprek via Whatsapp (doordeweeks tot 21:00uur). Tevens is het mogelijk om je auto volledig online te kopen met extra zekerheden.

Gratis leenauto bij onderhoud of reparatie
Heeft je auto onderhoud of reparatie nodig? We vinden het belangrijk dat je ten allen tijde mobiel blijft. Tijdens een bezoek aan één van onze werkplaatsen kun je dan ook gebruik maken van een leenauto of fiets. Geheel gratis en kilometervrij, je betaalt alleen de verreden brandstof.

Duurzaamheid
Het afgelopen jaar is ons pand aan de Cruquiusweg vergaand verduurzaamd. Wij hebben de isolatiegraad van het pand sterk verbeterd. Hiervoor hebben wij hirb+subsidie ontvangen van de provincie Noord-Holland. Deze duurzaamheidssubsidie heeft er mede voor gezorgd dat ons pand nu volledig toekomstbestendig is. Wij zijn erg blij dat wij mede door deze subsidie ons pand hebben kunnen verduurzamen.

  • Vaste scherpe rijklaar prijzen
  • Online besteld = gratis thuisbezorgd
  • Gratis leenauto of haal- en breng service
Vaste prijs

Vind je volgende auto in onze scherp geprijsde voorraad.

Bekijk voorraad
14 dagen proefrijden

Makkelijk en snel, plan online je werkplaatsafspraak.

Afspraak maken
Advertentie

Een auto kopen spannend? Niet met onze zekerheden.

Bekijk zekerheden
HomeOver ons