De beste autoverzekering voor je Suzuki Unieke voordelen en een scherpe premie

Zowel voor nieuwe Suzuki’s als suzuki occasions


✔ Verleng je garantie t/m 10 jaar of 180.000 km
✔ 3 jaar nieuw nieuwwaarde- / aanschafwaarde regeling
✔ Jaarlijks € 30,- tot €100,- korting op onderhoud
✔ 24/7 Pechhulp Europa

alle allrisk voordelen van verzekerjesuzuki.nl


Tot en met 10 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie
Extra garantie is handig als je opeens langs de weg staat met een spontaan technisch defect aan je auto. Was je daar maar voor verzekerd. Dat kan!

Met onze Allrisk verzekering verlengen wij de garantie tot en met 10 jaar (120 maanden). Voorwaarde is wel dat je auto gedurende deze tijd volgens fabrieksvoorschriften wordt onderhouden. Mocht je de auto als occasion hebben gekocht dan moet de onderhoudshistorie bekend zijn.

De garantie vervalt als de auto de ouder is dan 10 jaar (120 maanden) of als de kilometerstand 180.000 heeft bereikt.

3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarde regeling
Als je Suzuki total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat je VerzekerJeSuzuki.nl Allrisk autoverzekering ingaat 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor je nieuwe Suzuki of 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor je Suzuki occasion.

Normaal gesproken zou je alleen de dagwaarde vergoed krijgen. Dat kan je dus duizenden euro’s voordeel opleveren! En tot de andere auto geleverd is, heb je ook nog eens maximaal 30 dagen recht op gratis vervangend vervoer.

100% vergoeding op arbeidsloon
Na afsluiten van de Allrisk VerzekerJeSuzuki.nl autoverzekering heb je bij schade en garantieclaims recht op 100% vergoeding van het arbeidsloon. Dit geldt voor maximaal 10 jaar na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs. Zonder dat je hiervoor extra betaald.

Service Pas met voucher
Bij onze Allrisk autoverzekering krijg je jaarlijks een Service Pas met een voucher. Deze voucher kun je bij ons inleveren en geeft korting op onderhoud en/of APK. Dit onderhoud is noodzakelijk om de garantie te behouden.

Afhankelijk van de cataloguswaarde van de auto levert deze voucher een vergoeding op van minimaal € 30,-. Dit voordeel kan oplopen tot maar liefst € 100,-.

*Maximaal t/m 10 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie, na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs. Bij de Allrisk autoverzekering van VerzekerJeSuzuki.nl heeft u als klant recht op de garantiedekking mits ieder jaar tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en/of de onderhoudshistorie bij ons bekend is. Bij de veelgestelde vragen treft u een link naar het dekkingsoverzicht.

Vaste prijs

Vind je auto in ons aanbod scherp geprijsde occasions.

Bekijk voorraad
14 dagen proefrijden

Makkelijk en snel, plan online je werkplaatsafspraak.

Afspraak maken
Advertentie

Een auto kopen spannend? Niet met onze zekerheden!

Bekijk zekerheden
HomeDe beste autoverzekering voor je Suzuki