Suzuki Swift occasions

Bent u op zoek naar een compacte vijfdeurs auto met een hoge funfactor? Dan is één van onze Suzuki Swift occasions wellicht dé perfecte auto voor u. Hoewel de Swift een kenmerkend compact design heeft, is hij groots in ruimte. Ideaal voor in de drukke stadscentra. Wist u dat de Suzuki Swift, naast de Suzuki Alto, het meest populaire model is onder de Nederlandse chauffeurs? Sinds 1983 zijn er al meer dan 160.000 verkocht!

Suzuki Swift is niet voor niets zo gewild. Suzuki produceert namelijk auto’s waarbij slimme, veilige en doordachte innovaties gebruikt worden. Schaft u een tweedehands Suzuki aan bij Auto Luykx, dan weet u zeker dat u een betrouwbare occasion koopt. Bekijk nu onze voorraad!

Bekijk alle Swift occasions
BOVAG garantie

Tweedehands Suzuki Swift bij Auto Luykx

Bij Auto Luykx kunt u vertrouwen op een tweedehands auto van optimale kwaliteit. De Suzuki Swift occasions worden gecontroleerd door onze eigen specialisten in onze eigen werkplaats. Uiteraard volgens de richtlijnen van de BOVAG 40-Puntencheck. Tijdens deze controle wordt een occasion onder andere gecontroleerd op schadeverleden, technische staat en onderhoudshistorie. Daarbij wordt er ook gekeken naar bijvoorbeeld de staat van het chassis, de banden, de accu en de remmen. Voldoet de tweedehands Suzuki Swift aan alle 40 punten? Pas dan vindt u de Swift terug in het aanbod van Auto Luykx.

Auto Luykx: DE Suzuki occasion DEALER in uw regio

Heeft u een Suzuki Swift occasion op het oog en wilt u de auto graag in het echt bekijken? Dat kan! Bezoek onze vestiging in Amsterdam of Heemstede. U bent van harte welkom om binnen te lopen, maar wilt u er zeker van zijn dan één van onze adviseurs alle tijd voor u heeft? Plan dan vooraf een showroom afspraak! Zien we u snel?

Plan showroomafspraak

PROEFRIT IN EEN TWEEDEHANDS SUZUKI SWIFT

Bij Auto Luykx heeft u altijd de mogelijkheid om een Suzuki Swift occasion zelf vrijblijvend te ervaren. Zo weet u zeker dat de occasion en u een perfecte match zijn. Plan een proefrit in bij één van de Auto Luykx vestigingen bij u in de buurt.

Plan een proefrit

14 dagen proefrijden

Gratis thuisbezorgd

iDeal betaling

Online bestellen

Aanbod Swift occasions

Auto Luykx heeft een ruim aanbod Swift occasions, zowel in bouwjaar alsook qua modellen.

Suzuki Swift 2021

Het Suzuki Swift 2021 model heeft een paar kleine modificaties ondergaan aan de voorkant van de auto. Zo heeft de grille een nieuwe meshlook en hebben de koplampen een ander design gekregen. Wederom maakt zijn compactheid het een ongekend populaire occasion.

Suzuki Swift 2020

In 2020 heeft de Suzuki Swift een facelift gekregen, waarbij tevens een paar kleine technische oplossingen zijn toegepast. Dit model is ook verkrijgbaar in een hybride uitvoering. Deze slimme aandrijving vermindert het brandstofverbruik en beperkt tegelijkertijd de uitstoot van schadelijke gassen. De Suzuki Swift was nog nooit zo milieuvriendelijk.

Suzuki Swift 2018 – 2019

De Suzuki Swift 2018 en 2019 modellen zijn nagenoeg hetzelfde. Het interieur bevat minimale verschillen. De Suzuki Swifts uit deze jaartallen zijn verkrijgbaar met een hybride motor in combinatie met een automatische versnellingsbak.

Suzuki Swift 2015 – 2017

Suzuki is volgens de Consumentenbond één van de meest betrouwbare automerken in Nederland. Het merk scoort een 8,6 op betrouwbaarheid. De Suzuki Swift scoort maar liefst een 8,8. De Suzuki Swift 2015 garandeert rijplezier tijdens elke rit. Ondanks zijn compacte formaat biedt deze occasion genoeg ruimte voor de passagiers. In 2017 heeft de Suzuki Swift een sportieve facelift gekregen.

Suzuki Swift 2015 – 2017

Suzuki is volgens de Consumentenbond één van de meest betrouwbare automerken in Nederland. Het merk scoort een 8,6 op betrouwbaarheid. De Suzuki Swift scoort maar liefst een 8,8. De Suzuki Swift 2015 garandeert rijplezier tijdens elke rit. Ondanks zijn compacte formaat biedt deze occasion genoeg ruimte voor de passagiers. In 2017 heeft de Suzuki Swift een sportieve facelift gekregen.

Suzuki Swift Sport

Rijdt u graag in een sportieve auto met extra power? Bekijk dan een Suzuki Swift Sport occasion! Niet alleen het exterieur ziet er sportief uit, het interieur is voorzien van sportieve stoelen en pedalen. Voel u elke rit als een ware coureur in uw eigen sportieve Suzuki Swift occasion.

Suzuki Swift Hybrid

Wist u dat u nóg zuiniger kunt rijden met een Suzuki Swift Hybrid? De Suzuki Swift kan worden voorzien van Smart Hybrid, een slimme hybride-aandrijving om het brandstofverbruik en de uitstoot te beperken. Alle energie die vrijkomt bij het remmen wordt opgeslagen in een accu. De opgeslagen energie wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het opstarten, rijden en accelereren van uw Swift. Dit energieopwekkende systeem zorgt ervoor dat u brandstof bespaart en minder CO2 uitstoot.

HomeVoorraadSuzuki Swift occasions