Suzuki Ignis occasions

Kom naar Auto Luykx voor een ruim aanbod aan Suzuki Ignis occasions. Als u gaat voor een tweedehands Suzuki Ignis, dan gaat u voor dé ultra compacte SUV met een herkenbaar en eigenzinnig design. De Suzuki Ignis oogt vanuit elke hoek uniek. De crossover is wendbaar en bijzonder licht, maar beschikt over een ijzersterk carrosserie. Bovendien biedt een Suzuki Ignis occasion verrassend veel binnenruimte en is hij zeer compleet én verbazingwekkend efficiënt. Niet voor niets is deze betrouwbare mini SUV door de ANWB uitgeroepen tot de meest waardevaste stadsauto. De Ignis is zowel handgeschakeld als met automaat verkrijgbaar. Bekijk ons complete aanbod online, of bezoek één van onze showrooms.

Bekijk alle Ignis occasions
suzuki ignis occasion
BOVAG garantie

Tweedehands Suzuki ignis bij Auto Luykx

Bij Auto Luykx weet u zeker dat u een tweedehands auto van optimale kwaliteit koopt. De Suzuki Ignis occasions worden gecontroleerd door onze eigen merkspecialisten en altijd in onze eigen werkplaats. Vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van de BOVAG 40-Puntencheck. De tweedehands Suzuki Ignis wordt onder andere gecontroleerd op schadeverleden, technische staat en onderhoudshistorie. Daarbij wordt er ook gekeken naar de staat van het chassis, de banden, de accu en de remmen. Voldoet de tweedehands Suzuki Ignis aan alle 40 punten? Pas dan vindt u de Ignis occasion terug in het aanbod van Auto Luykx.

Auto Luykx: Suzuki ignis occasions in uw regio

Heeft u een Suzuki Ignis occasion op het oog en wilt u de auto graag in het echt bekijken? Dat kan! Bezoek onze vestiging in Amsterdam of Heemstede. U bent van harte welkom om binnen te lopen, maar wilt u er zeker van zijn dan één van onze adviseurs alle tijd voor u heeft? Plan dan vooraf een showroomafspraak! Zien we u snel?

Plan showroomafspraak

PROEFRIT IN EEN TWEEDEHANDS SUZUKI ignis

Bij Auto Luykx heeft u altijd de mogelijkheid om een Suzuki Ignis occasion zelf vrijblijvend te ervaren. Zo weet u zeker dat de occasion en u een perfecte match zijn. Plan een proefrit in bij één van de Auto Luykx vestigingen bij u in de buurt.

Plan een proefrit

14 dagen proefrijden

Gratis thuisbezorgd

iDeal betaling

Online bestellen

Aanbod Suzuki ignis occasions

Auto Luykx heeft een ruim aanbod aan Suzuki Ignis occasions op voorraad, zowel in bouwjaar alsook qua modellen. Bovendien heeft u de keuze uit tweedehands Suzuki Ignis modellen met een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat.

Suzuki ignis 2021

In 2021 werd de Suzuki Ignis door de ANWB uitgroepen tot meest waardevaste auto van 2021. De compacte SUV blijft dus veel geld waard wanneer je hem op een later moment wilt verkopen of inruilen.

Suzuki ignis 2019 – 2020

In 2020 heeft de Suzuki Ignis een facelift gekregen, waarbij tevens een paar kleine technische oplossingen zijn toegepast. Bovendien werden vanaf 2019 alle modellen standaard voorzien van de SHVS hybride aandrijflijn, een slimme hybride-aandrijving om het brandstofverbruik en de uitstoot te beperken.

Suzuki Ignis Smart Hybrid

Wist u dat u nóg zuiniger kunt rijden met een Suzuki Ignis Hybrid occasion? De Suzuki Ignis is vanaf 2019 standaard voorzien van een Smart Hybrid aandrijving, een slimme hybride-aandrijving om het brandstofverbruik en de uitstoot te beperken. Alle energie die vrijkomt bij het remmen wordt opgeslagen in een accu. De opgeslagen energie wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het opstarten, rijden en accelereren van uw Ignis. Dit energieopwekkende systeem zorgt ervoor dat u brandstof bespaart en minder CO2 uitstoot.

Plan een proefrit

Maak showroomafspraak

Auto inruilen

HomeVoorraadSuzuki Ignis occasions