Suzuki onderhoudsbeurt Complete inspectie op 32 vitale punten

Voordelig Onderhouds Systeem (VOS)

Suzuki staat al jaren bekend als hét merk als het gaat om comfortabel en voordelig autorijden zonder concessies te doen aan kwaliteit. Om autorijden nog voordeliger te maken heeft Suzuki het voordelig onderhoudssysteem geïntroduceerd. Dit systeem bevat een vastgestelde prijs voor veel voorkomende werkzaamheden. Er wordt aan de hand van een inspectie vastgesteld wat de te verrichten werkzaamheden zijn en of er aanvullende werkzaamheden nodig zijn (eventueel tegen meerprijs). Op deze manier bent u van te voren op de hoogte van de kosten en zijn er geen verrassingen achteraf. Vooraf, helder en transparant, dat is de Suzuki VOS onderhoudsbeurt.

Wat hoort er bij de Suzuki VOS onderhoudsbeurt?

De Suzuki VOS onderhoudsbeurt bevat een complete inspectie op 32 vitale punten, zoals banden, remmen en de accu. Ook wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen en worden de vloeistoffen bijgevuld. Vervolgens kijken we welke aanvullende werkzaamheden er, afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van je Suzuki, nodig zijn. Aanvullende onderhoudswerkzaamheden die niet binnen de Suzuki VOS onderhoudsbeurt vallen zullen altijd vooraf in kaart gebracht worden met een overzicht van de verwachte kosten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en krijgt niet te maken met onverwachte reparatiekosten.

Wat kost een Suzuki VOS beurt?

Een standaard Suzuki VOS onderhoudsbeurt is er vanaf €169,- (verschilt per model). Wanneer je een Suzuki VOS onderhoudsbeurt aan je Suzuki laat uitvoeren krijg je bovendien de Suzuki Service Card Extra cadeau. Met deze card geniet je het hele jaar door van diverse voordelen en kun je gebruik maken van de Suzuki Mobiliteitsservice, de pechhulpdienst van Suzuki die in heel Europa geldig is.

Makkelijk en snel, plan online je werkplaatsafspraak.

Afspraak maken

Heb je een technische vraag of ben je op zoek naar een onderdeel?

Neem contact op

Wist je dat wij gratis leenauto’s hebben bij onderhoud of reparatie?

Meer informatie
HomeSuzukiSuzuki onderhoudsbeurt