Suzuki Aircoservice Je airconditioning in topconditie

Suzuki Aircoservice is erop gericht om het airconditioningssysteem in je Suzuki in topconditie te houden. Niets is vervelender dan op een warme dag in warme auto te zitten nietwaar? Met Suzuki Aircoservice zorgen wij ervoor dat de koelcapaciteit op peil blijft en dat het systeem geen nare luchtjes gaat verspreiden. Daarnaast gaan wij door reiniging van het systeem schimmelvorming tegen.

Binnen Suzuki Aircoservice kennen wij verschillende soorten checks en behandelingen:

  • Aircocheck €19,50,- bij deze check controleren wij alle elementaire onderdelen van het airco-systeem inclusief de kwaliteit van het interieurfilter. De aircocheck is gratis i.c.m. de Service Card Extra.
  • Geurbehandeling €49,50,- Een grondige reiniging van de aircoverdamper. Vetaanslag, stof en ander vuil wordt verwijderd. Zo maken bacteriën geen kans en behoren onaangename geurtjes voor langere tijd tot het verleden.
  • Interieurfilter vervangen vanaf €23,- Het interieurfilter vangt schadelijke stofdeeltjes van buiten op voordat deze in het interieur terecht komen. Om optimaal te kunnen werken dient dit filter regelmatig vervangen te worden. De prijs van het interieurfilter is afhankelijk van het model.
  • Volledige aircoservicebeurt vanaf €129,- Het complete aircosysteem van jouw Suzuki wordt gecontroleerd en het koudemiddel wordt gerecycled en aangevuld. De prijs van de aircoservicebeurt is afhankelijk van het wettelijk verplichte soort koudemiddel en is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen. Combineer je deze volledige aircoservicebeurt met een Suzuki VOS onderhoudsbeurt dan krijg je €10,- korting.

Makkelijk en snel, plan online je werkplaatsafspraak.

Afspraak maken

Heb je een technische vraag of ben je op zoek naar een onderdeel?

Neem contact op

Wist je dat wij gratis leenauto’s hebben bij onderhoud of reparatie?

Meer informatie
HomeSuzukiSuzuki Aircoservice