Banden wisselen Snel en voordelig

Banden wisselen doe je bij Auto Luykx

Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres waar je snel en voordelig je banden kunt wisselen? Dan ben je bij Auto Luykx aan het goede adres! Naast het wisselen van banden kunnen wij je ook helpen met bandenopslag en bandreparaties.

Wanneer moet je winterbanden wisselen?

Een veelgestelde vraag is wanneer winterbanden wisselen verstandig is. Een stelregel van Veilig Verkeer Nederland is wintertijd = winterbanden monteren. In principe een prima regel. Houd er wel rekening mee dat winterbanden ook goed presteren in natte omstandigheden. Mocht begin oktober een bijzonder nat vooruitzicht hebben, dan kan het raadzaam zijn om dan al een bandenwissel te doen.

Wanneer moet je zomerbanden wisselen?

Ook voor zomerbanden gaat de eerder genoemde stelregel op. Zomertijd = zomerbanden monteren. De bandenwissel van winterbanden naar zomerbanden vraagt iets meer alertheid. Door de samenstelling van het rubber van winterbanden zullen deze bij temperaturen boven de 7 graden harder slijten en zal de kwaliteit van de band afnemen. Het is dus raadzaam om tijdig je bandenwissel te plannen.

Bandenopslag

Naast banden wisselen behoort bandenopslag ook tot de mogelijkheden bij Auto Luykx. Je zomer of winterbanden liggen niet meer thuis in de weg maar gewoon in de bandenopslag bij ons.

Prijslijst

  • Wielenwissel met opslag – €70,-
  • Wielenwissel zonder opslag – €45,- 
  • Bandenwissel losse banden – €128,56,- (incl. balanceren)
    *prijzen per seizoenswissel en incl. btw

Makkelijk en snel, plan online je werkplaatsafspraak.

Afspraak maken

Heb je een technische vraag of ben je op zoek naar een onderdeel?

Neem contact op

Wist je dat wij gratis leenauto’s hebben bij onderhoud of reparatie?

Meer informatie

HomeSuzukiBanden wisselen