Banden vervangen Denk aan je veiligheid

Banden vervangen doe je bij Auto Luykx

Banden zijn een belangrijk deel van je auto. Ze spelen een belangrijke rol bij je veiligheid op de weg en zorgen voor grip in alle omstandigheden. Het is dan ook van belang dat vervangen van je banden op een professionele manier gebeurt.

Wanneer moeten banden vervangen worden?

Zoals gezegd zijn je banden het onderdeel wat het contact met de weg optimaal houdt. Het is dus van belang dat je banden in goede staat verkeren. Is dit niet het geval dan kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Mede om deze reden is de staat van de banden een belangrijk punt bij de APK keuring. Wanneer een band te weinig profiel heeft zal de auto afgekeurd worden en moeten je banden vervangen worden. Twijfel je aan de staat van je banden of merk je dat je minder grip hebt? Kom dan gerust langs voor een controle bij één van onze vestigingen.

Winterbanden wisselen of All Season banden?

Steeds meer automobilisten kiezen ervoor om banden te wisselen wanneer het weer omslaat. Het gebruik van zomer en winterbanden is de laatste jaren steeds meer gemeengoed geworden, mede door de verplichting van winterbanden in bijvoorbeeld Duitsland. Ook voor een bandenwissel kun je bij Auto Luykx terecht. Een ander alternatief om toch veilig op weg te zijn in zowel de winter als de zomer zijn de all season banden. All season banden zijn een goed alternatief wanneer je niet zit te wachten op een periodieke bandenwissel of opslag. Benieuwd naar de mogelijkheden rond all season banden? Kom langs bij één van onze vestigingen of neem contact met ons op.

Makkelijk en snel, plan online je werkplaatsafspraak.

Afspraak maken

Heb je een technische vraag of ben je op zoek naar een onderdeel?

Neem contact op

Wist je dat wij gratis leenauto’s hebben bij onderhoud of reparatie?

Meer informatie
HomeSuzukiBanden vervangen