Autoschade Veilig de weg op met originele Suzuki-onderdelen

Autoschade? Auto Luykx lost het op!

Schade aan je auto is altijd vervelend. Je bent zuinig op je auto en als hier om wat voor reden dan ook nog schade aan wordt veroorzaakt is dit uitermate vervelend. Daarnaast zijn er nog de praktische nadelen van autoschade. Kun je nog met de auto rijden? Kan de schade direct hersteld worden? Hoelang heb ik vervangend vervoer nodig? Allemaal zeer terechte vragen die je zo snel mogelijk beantwoord wilt hebben. Bij Auto Luykx staan we klaar om je de zorg van autoschade uit handen te nemen.

Autoschade herstel door experts

Bij Auto Luykx is je auto in goede handen in het geval van schade. De schade wordt altijd hersteld door vakkundige experts met kennis van zaken en de juiste apparatuur. Bovendien ben je bij ons zeker van originele Suzuki-onderdelen, garantie op onderdelen en reparaties volgens de strenge voorwaarden van FOCWA. Bovendien blijven de officiële fabrieks- en carrosseriegaranties gelden. Kortom, de allerbeste service om jou en je Suzuki weer zo snel mogelijk veilig de weg op te laten rijden.

  • Verzekerd van gekwalificeerd schadeherstel
  • Gratis vervangend vervoer
  • Fabrieks- en carrosseriegaranties blijven geldig

Schadesturing vanuit autoverzekering

Wijst je verzekeraar je door naar een ander schadebedrijf? Je hoeft hier niet mee akkoord te gaan. Je bepaalt altijd zelf waar jij je auto laat repareren. Neem contact met ons op en we gaan samen met jou op zoek naar een oplossing.

Suzuki verzekering

Wil je jouw Suzuki zo goed mogelijk verzekeren en er zeker van zijn dat wij deze mogen repareren? Kies dan voor de Suzuki polis.

Makkelijk en snel, plan online je werkplaatsafspraak.

Afspraak maken

Heb je een technische vraag of ben je op zoek naar een onderdeel?

Neem contact op

Wist je dat wij gratis leenauto’s hebben bij onderhoud of reparatie?

Meer informatie
HomeSuzukiAutoschade