Auto Luykx
Kies uw vestiging
Amsterdam West   Auto Luykx Bel ons 020-6148933    Auto Luykx De weg vragen Jarmuiden 29, 1046 AC, Amsterdam  
Amsterdam Zuidoost    Auto Luykx Bel ons 020-2351113    Auto Luykx De weg vragen Keienbergweg 111, 1101 GG, Amsterdam  
Heemstede    Auto Luykx Bel ons 023-5285950    Auto Luykx De weg vragen Cruquiusweg 29A, 2102LS, Heemstede  
Luykx Amsterdam West: 020-6148933
Luykx Amsterdam Zuidoost: 020-2351113
Luykx Heemstede: 023-5285950
Sluiten

 

DE SUZUKI VITARA

 

Vitara | Auto Luykx

 

De nieuwe Suzuki Vitara, modern design en tal van innovaties. Gecombineerd met de degelijke techniek en betrouwbaarheid die u van Suzuki gewend bent.

 

De Suzuki Vitara


 

VAN     €22.499,-

VOOR  €21.249,-


 Private lease vanaf €379,- p.m.
 

De nieuwe Suzuki Vitara bij Auto Luykx

De nieuwe Suzuki Vitara


Met de komst van de nieuwe Suzuki Vitara heeft een vertrouwd gezicht uit de Suzuki familie een update gekregen. Dankzij de nieuwe grille en LED-verlichting rondom oogt de nieuwe Vitara stoer en modern zonder zijn Suzuki identiteit te verliezen. In het interieur valt vooral het nieuwe, centraal geplaatste info-display op. Daarnaast is de nieuwe Suzuki Vitara volledig naar wens aan te passen door nieuwe kleur en velg-designs.

 

Ook het motorenaanbod van de ultieme Suzuki 4x4 is vernieuwd


Naast een facelift van en exterieur en het vernieuwde interieur is ook motorenaanbod vernieuwd. Naast de bekende 1.4 is er een vernieuwde versie van 1.0 Boosterjet motor. Beide motoren zijn desgewenst leverbaar met een automatische versnellingsbak en het AllGrip 4x4 systeem. Door de combinatie van krachtige motoren en vierwielaandrijving is de nieuwe Vitara als vanouds geschikt als trekauto. (max 1200 kg.)

 

De nieuwe Suzuki Vitara denkt met u mee


Als vanouds heeft Suzuki veiligheid hoog in het vaandel staan. Bij de nieuwe Vitara wordt de veiligheid naar een hogere niveau getild door te toepassing van actieve veiligheidssystemen.

 • Radar Brake Support: Dit systeem helpt u in 4 fasen een aanrijding te voorkomen. Is een aanrijding onafwendbaar dan zal het systeem de impact van de aanrijding beperken.
 • Blind Spot Monitor: BSM waarschuwt wanneer er zich iets in uw dode hoek bevindt Hierdoor kunt u altijd veilig van rijbaan wisselen.

 

Naast veiligheid is ook aan uw comfort gedacht


Om het comfort tijdens uw reis te verhogen neemt de Vitara uw allerlei zaken uit handen. Hij houdt uw omgeving in de gaten en zorgt dat het u aan niets ontbreekt. Zo is hij o.a. uitgerust met Apple Carplay en Android Auto om altijd in contact te blijven met de buitenwereld. Daarnaast zorgt Adaptive Cruise Control ervoor dat lange ritten bijna vanzelf gaan.

 

All-inclusive: Suzuki Vitara Private Lease


Voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe Suzuki Vitara? Dat kan! Kiest u voor een Suzuki Vitara & Private lease dan rijdt u voor een all-inclusive prijs een nieuwe Suzuki SUV. Alleen het tanken betaalt u zelf. Gemakkelijk, overzichtelijk en zorgenloos, dat is Suzuki All-inclusive private lease.

Suzuki biedt op iedere nieuw verkocht auto 3 jaar fabrieksgarantie. Wilt u na deze 3 jaar blijven rijden zonder onverwachte kosten? Dan biedt Suzuki Extra Garantie. Deze regeling maakt het mogelijk om de Suzuki garantie te verlengen wanneer de standaard garantie afloopt. Comfort, zekerheid en lage kosten, ook na het vervallen van de fabrieksgarantie.


Hoe lang kan ik de Suzuki garantie verlengen?

Suzuki biedt de mogelijkheid om uw garantie te verlengen met 12 of 24 maanden na het vervallen van de fabrieksgarantie. U krijgt dezelfde voorwaarden van Suzuki garantie op een nieuwe auto alleen dan op uw eigen auto. Zo geniet u nog langer en zonder verrassingen van uw auto.


Welke kosten zijn gedekt door Suzuki garantie?

Zoals gezegd verlengd u de fabrieksgarantie van uw Suzuki en dus krijgt u dezelfde dekking als wanneer u een nieuwe Suzuki met garantie zou kopen. De volgende kosten worden o.a. gedekt door Suzuki garantie:

   • Motor
   • Koelsysteem
   • Versnellingsbak
   • Elektrische installatie
   • Stuurinrichting

Extra Suzuki garantie: wat zijn de voordelen?

Extra garantie voor uw Suzuki biedt tal van voordelen:

   • Geen onverwachte reparatiekosten
   • Geen eigen risico
   • Kentekengebonden, dus verhoogd het de restwaarde van uw Suzuki
   • Ook geldig buiten Nederland
   • Reparatie met originele onderdelen
   • Reparatie bij alle Suzuki-dealers
   • Eenmalige kosten

Wat kost Suzuki Extra Garantie?

De kosten van extra garantie voor uw Suzuki variëren per looptijd en model. Wilt u meer weten over de voorwaarden en kosten van extra garantie voor uw Suzuki dan kunt u terecht bij uw Suzuki-dealer.

Een nieuwe auto is een grote investering. Je bent er zuinig op en je wilt het zo goed mogelijk beschermen tegen vuil en andere onzuiverheden die de lak kunnen aantasten. Dit vraagt om extra lakbescherming. Vaak wordt lakbescherming aangeboden door gespecialiseerde bedrijven in de vorm van een poetsbeurt of wax behandeling. Maar nu is lakbescherming beschikbaar, gewoon bij uw Suzuki dealer. Suzuki Glasscoat is een keiharde keramische laag die u lak beschermt.


Lakbescherming: voorkomen is beter dan genezen

Wanneer een auto niet regelmatig genoeg gewassen wordt kan aanhechting van vuil en andere inwerkingen van buitenaf het oppervlak van uw lak opruwen. Hierdoor kan veel zich makkelijker hechten aan uw lak en ontstaan verkleuringen en vlekken. Lakbescherming van Suzuki hecht zich op moleculair niveau en voorkomt dit opruwen. Op deze manier behoudt uw Suzuki zijn glans alsof hij niet uit de showroom komt, tot 5 jaar na aflevering.


Welke pakketten voor lakbescherming biedt Suzuki?

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn biedt Suzuki u verschillende pakketten om uw auto niet alleen eenmalig te beschermen, maar deze bescherming ook te behouden. Daarnaast beperkt Glasscoat zich niet tot lakbescherming, ook het interieur van uw Suzuki verdient de beste bescherming.


Glasscoat basispakket

Uw auto wordt behandeld met Suzuki Glasscoat. Op deze manier is uw lak optimaal beschermt tegen vuil en invloeden van buitenaf.


Glasscoat premiumpakket

Naast het exterieur behandelen wij ook het interieur van uw Suzuki. Wij brengen een hypoallergene, onzichtbare beschermlaag aan waardoor vuil en vocht geen vat krijgen op uw bekleding.


Glasscoat shampoopakket

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw Suzuki te wassen na de Glasscoat behandeling. Zo blijft de lakbescherming in tact en blijft u Suzuki er uitzien als nieuw.


Voordelen van lakbescherming met Suzuki Glasscoat

Anders dan wax of andere poetsbehandelingen is lakbescherming van Suzuki een duurzamere oplossing, dit brengt verschillende voordelen met zich mee:

   • Beschermt lak en glas
   • Wasstraat bestendig
   • Milieuvriendelijk
   • Overdraagbare 5 jaar garantie na behandeling
   • Herhaling niet nodig, wassen is genoeg
   • Inclusief onderhoudspakket (premium)