Auto Luykx
Kies uw vestiging
Amsterdam West   Auto Luykx Bel ons 020-6148933    Auto Luykx De weg vragen Jarmuiden 29, 1046 AC, Amsterdam  
Amsterdam Zuidoost    Auto Luykx Bel ons 020-2351113    Auto Luykx De weg vragen Keienbergweg 111, 1101 GG, Amsterdam  
Heemstede    Auto Luykx Bel ons 023-5285950    Auto Luykx De weg vragen Cruquiusweg 29A, 2102LS, Heemstede  
Luykx Amsterdam West: 020-6148933
Luykx Amsterdam Zuidoost: 020-2351113
Luykx Heemstede: 023-5285950
Sluiten

 

DE SUZUKI SWIFT

NU MET €1.000,- EXTRA ACTIEKORTING

Suzuki Swift | Auto Luykx

 De Suzuki Swift is al sinds 1983 een begrip in zijn segment. Duurzame techniek in combinatie met een laag gewicht en sportieve rijeigenschappen maken van de Swift al bijna 35 jaar een succes in zijn klasse. De laatste generatie combineert dit met innovatieve techniek en een modern, eigen gezicht, duidelijk herkenbaar als Suzuki Swift.

De Suzuki Swift


 

VAN  €17.599,-

VOOR €16.599,- Private lease vanaf €258,- p.m.
 
tegel61tegel31tegel5
nieuwe_suzukiswift_sfeer_022

Suzuki Swift: lage kosten, hoge funfactor


De is sinds zijn introductie populair vanwege zijn lage gewicht en dus lage kosten. Gecombineerd met een speels weggedrag maakt de Swift sportief om mee te rijden. Door toepassing van het nieuwe Heartect platform is de Swift zelfs lichter geworden dan zijn voorganger. Hierdoor worden niet alleen de kosten beperkt gehouden, het maakt de Suzuki Swift ook zuiniger. Daarnaast wordt het verbruik van de Swift nog verder beperkt door de toepassing van zuinige Boosterjet motoren en hybride techniek.

 

De Swift gaat met zijn tijd mee


Hoewel het basisconcept van de Suzuki Swift gelijk is gebleven is hij weldegelijk met zijn tijd meegegaan. Zuinige, krachtige Boosterjet turbo motoren zorgen samen met het lage gewicht voor prima prestaties. Daarnaast worden deze prestaties verder ondersteunt door teruggewonnen remenergie in te zetten wanneer nodig, door middel van het Smart Hybrid systeem. Daarnaast is de Suzuki Swift uit te rusten met innovatieve veiligheidssystemen, die u in geval van een dreigende aanrijding bijstaan.

 

Suzuki Swift automaat of CVT


Sportief rijden past prima bij het speelse karakter van de Suzuki Swift. Wilt u echter Swift rijden en nog meer comfort ervaren door zelfs het schakelen uit handen te geven, dan is dat uiteraard mogelijk. Afhankelijk van de motorisering kan de Suzuki Swift worden uitgerust met een conventionele automaat met koppelomvormer of een continu variabele transmissie (CVT).


Suzuki introduceert: de Swift Sport

 

Aan de bovenkant het modellengamma was nog ruimte voor een oude bekende, de Swift Sport. Met 140 pk is de Swift Sport de sterkste variant van de Swift. Dit in combinatie met zijn ongekend lage gewicht voor deze klasse maakt de Swift Sport een echte rijdersauto. Naast riant motorvermogen profiteert de Sport van een rijke standaarduitrusting met o.a.:

 • Sportuitlaat
 • Verwarmde sportstoelen
 • Climate control
 • Apple Car Play
 • Navigatiesystemen
 • Adaptieve Cruise Control

Door zijn complete standaarduitrusting behoort de Swift Sport tot de voordeligste in zijn klasse, er is al een Swift Sport vanaf €25.399,- of €399,- per maand via private lease.

 

Suzuki biedt op iedere nieuw verkocht auto 3 jaar fabrieksgarantie. Wilt u na deze 3 jaar blijven rijden zonder onverwachte kosten? Dan biedt Suzuki Extra Garantie. Deze regeling maakt het mogelijk om de Suzuki garantie te verlengen wanneer de standaard garantie afloopt. Comfort, zekerheid en lage kosten, ook na het vervallen van de fabrieksgarantie.


Hoe lang kan ik de Suzuki garantie verlengen?

Suzuki biedt de mogelijkheid om uw garantie te verlengen met 12 of 24 maanden na het vervallen van de fabrieksgarantie. U krijgt dezelfde voorwaarden van Suzuki garantie op een nieuwe auto alleen dan op uw eigen auto. Zo geniet u nog langer en zonder verrassingen van uw auto.


Welke kosten zijn gedekt door Suzuki garantie?

Zoals gezegd verlengd u de fabrieksgarantie van uw Suzuki en dus krijgt u dezelfde dekking als wanneer u een nieuwe Suzuki met garantie zou kopen. De volgende kosten worden o.a. gedekt door Suzuki garantie:

   • Motor
   • Koelsysteem
   • Versnellingsbak
   • Elektrische installatie
   • Stuurinrichting

Extra Suzuki garantie: wat zijn de voordelen?

Extra garantie voor uw Suzuki biedt tal van voordelen:

   • Geen onverwachte reparatiekosten
   • Geen eigen risico
   • Kentekengebonden, dus verhoogd het de restwaarde van uw Suzuki
   • Ook geldig buiten Nederland
   • Reparatie met originele onderdelen
   • Reparatie bij alle Suzuki-dealers
   • Eenmalige kosten

Wat kost Suzuki Extra Garantie?

De kosten van extra garantie voor uw Suzuki variëren per looptijd en model. Wilt u meer weten over de voorwaarden en kosten van extra garantie voor uw Suzuki dan kunt u terecht bij uw Suzuki-dealer.

Een nieuwe auto is een grote investering. Je bent er zuinig op en je wilt het zo goed mogelijk beschermen tegen vuil en andere onzuiverheden die de lak kunnen aantasten. Dit vraagt om extra lakbescherming. Vaak wordt lakbescherming aangeboden door gespecialiseerde bedrijven in de vorm van een poetsbeurt of wax behandeling. Maar nu is lakbescherming beschikbaar, gewoon bij uw Suzuki dealer. Suzuki Glasscoat is een keiharde keramische laag die u lak beschermt.


Lakbescherming: voorkomen is beter dan genezen

Wanneer een auto niet regelmatig genoeg gewassen wordt kan aanhechting van vuil en andere inwerkingen van buitenaf het oppervlak van uw lak opruwen. Hierdoor kan veel zich makkelijker hechten aan uw lak en ontstaan verkleuringen en vlekken. Lakbescherming van Suzuki hecht zich op moleculair niveau en voorkomt dit opruwen. Op deze manier behoudt uw Suzuki zijn glans alsof hij niet uit de showroom komt, tot 5 jaar na aflevering.


Welke pakketten voor lakbescherming biedt Suzuki?

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn biedt Suzuki u verschillende pakketten om uw auto niet alleen eenmalig te beschermen, maar deze bescherming ook te behouden. Daarnaast beperkt Glasscoat zich niet tot lakbescherming, ook het interieur van uw Suzuki verdient de beste bescherming.


Glasscoat basispakket

Uw auto wordt behandeld met Suzuki Glasscoat. Op deze manier is uw lak optimaal beschermt tegen vuil en invloeden van buitenaf.


Glasscoat premiumpakket

Naast het exterieur behandelen wij ook het interieur van uw Suzuki. Wij brengen een hypoallergene, onzichtbare beschermlaag aan waardoor vuil en vocht geen vat krijgen op uw bekleding.


Glasscoat shampoopakket

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw Suzuki te wassen na de Glasscoat behandeling. Zo blijft de lakbescherming in tact en blijft u Suzuki er uitzien als nieuw.


Voordelen van lakbescherming met Suzuki Glasscoat

Anders dan wax of andere poetsbehandelingen is lakbescherming van Suzuki een duurzamere oplossing, dit brengt verschillende voordelen met zich mee:

   • Beschermt lak en glas
   • Wasstraat bestendig
   • Milieuvriendelijk
   • Overdraagbare 5 jaar garantie na behandeling
   • Herhaling niet nodig, wassen is genoeg
   • Inclusief onderhoudspakket (premium)