Auto Luykx
Kies uw vestiging
Amsterdam West   Auto Luykx Bel ons 020-6148933    Auto Luykx De weg vragen Jarmuiden 29, 1046 AC, Amsterdam  
Amsterdam Zuidoost    Auto Luykx Bel ons 020-2351113    Auto Luykx De weg vragen Keienbergweg 111, 1101 GG, Amsterdam  
Heemstede    Auto Luykx Bel ons 023-5285950    Auto Luykx De weg vragen Cruquiusweg 29A, 2102LS, Heemstede  
Luykx Amsterdam West: 020-6148933
Luykx Amsterdam Zuidoost: 020-2351113
Luykx Heemstede: 023-5285950
Sluiten

 

DE SUZUKI SWIFT SPORT

NU MET €1.000,- EXTRA ACTIEKORTING

Suzuki Swift Sport | Auto Luykx

 De Suzuki Swift is al sinds 1983 een begrip in zijn segment. Duurzame techniek in combinatie met een laag gewicht en sportieve rijeigenschappen maken van de Swift al bijna 35 jaar een succes in zijn klasse. De laatste generatie combineert dit met innovatieve techniek en een modern, eigen gezicht, duidelijk herkenbaar als Suzuki Swift.

De Suzuki Swift Sport
Suzuki Swift Sport | Auto Luykx

 

VAN  €25.399,-

VOOR €24.399,- Private lease vanaf €399,- p.m.
 
sportsport2sport3
swift-sport-galerij-23

De Swift Sport, een afgetrainde sportieveling

 

Met de introductie van de nieuwe Suzuki Swift Sport krijgt een legendarische hot hatch zijn opvolger. Ten opzichte van de regulier Swift steekt de Swift Sport zijn sportieve inborst niet onder stoelen of banken. Deels zwarte, 17 inch lichtmetalen wielen, sideskirts, diffuser en een in carbon look uitgevoerde voorspoiler laten duidelijk zien waar deze Swift voor staat. Als extra statement is de Swift Sport standaard uitgerust met sportuitlaat met dubbele eindpijpen.

 

Niet alleen maar show


Met het uiterlijk van de Suzuki Swift Sport zit het dus wel goed. Maar het is niet alleen maar show. Onder de kap ligt een 1.4 liter Boosterjet turbo benzinemotor met 140 pk en 230 NM koppel. Deze wordt gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak. In combinatie met zijn ongekend lage wagengewicht van 970 kg maakt dit van de Swift Sport een lichtgewicht rijdersauto, met bovendien lage gebruikskosten, een ultieme combinatie.

 

De Swift Sport, een volwassen auto in een jeugdig jasje


De Swift Sport ademt sportiviteit, maar tegelijkertijd is het een hele volwassen reisauto. Door de installatie van comfortabele sportstoelen is de Sport een onverminderd fijne reisauto. Daarnaast is de Sport door zijn rijke standaarduitrusting altijd voorzien van een aantal comfortverhogende zaken. Zo is hij standaard voorzien van o.a.:

 • Navigatiesysteem met Apple Carplay
 • Adaptieve Cruise Control
 • Lane Assist
 • Climate control
 • Verwarmde sportstoelen

Zo levert u ondanks zijn sportieve aspiraties niet in aan comfort en dagelijkse bruikbaarheid. Het beste van 2 werelden. Er is al een Swift Sport vanaf €25.399,- of €399,- per maand via private lease.

Suzuki biedt op iedere nieuw verkocht auto 3 jaar fabrieksgarantie. Wilt u na deze 3 jaar blijven rijden zonder onverwachte kosten? Dan biedt Suzuki Extra Garantie. Deze regeling maakt het mogelijk om de Suzuki garantie te verlengen wanneer de standaard garantie afloopt. Comfort, zekerheid en lage kosten, ook na het vervallen van de fabrieksgarantie.


Hoe lang kan ik de Suzuki garantie verlengen?

Suzuki biedt de mogelijkheid om uw garantie te verlengen met 12 of 24 maanden na het vervallen van de fabrieksgarantie. U krijgt dezelfde voorwaarden van Suzuki garantie op een nieuwe auto alleen dan op uw eigen auto. Zo geniet u nog langer en zonder verrassingen van uw auto.


Welke kosten zijn gedekt door Suzuki garantie?

Zoals gezegd verlengd u de fabrieksgarantie van uw Suzuki en dus krijgt u dezelfde dekking als wanneer u een nieuwe Suzuki met garantie zou kopen. De volgende kosten worden o.a. gedekt door Suzuki garantie:

   • Motor
   • Koelsysteem
   • Versnellingsbak
   • Elektrische installatie
   • Stuurinrichting

Extra Suzuki garantie: wat zijn de voordelen?

Extra garantie voor uw Suzuki biedt tal van voordelen:

   • Geen onverwachte reparatiekosten
   • Geen eigen risico
   • Kentekengebonden, dus verhoogd het de restwaarde van uw Suzuki
   • Ook geldig buiten Nederland
   • Reparatie met originele onderdelen
   • Reparatie bij alle Suzuki-dealers
   • Eenmalige kosten

Wat kost Suzuki Extra Garantie?

De kosten van extra garantie voor uw Suzuki variëren per looptijd en model. Wilt u meer weten over de voorwaarden en kosten van extra garantie voor uw Suzuki dan kunt u terecht bij uw Suzuki-dealer.

Een nieuwe auto is een grote investering. Je bent er zuinig op en je wilt het zo goed mogelijk beschermen tegen vuil en andere onzuiverheden die de lak kunnen aantasten. Dit vraagt om extra lakbescherming. Vaak wordt lakbescherming aangeboden door gespecialiseerde bedrijven in de vorm van een poetsbeurt of wax behandeling. Maar nu is lakbescherming beschikbaar, gewoon bij uw Suzuki dealer. Suzuki Glasscoat is een keiharde keramische laag die u lak beschermt.


Lakbescherming: voorkomen is beter dan genezen

Wanneer een auto niet regelmatig genoeg gewassen wordt kan aanhechting van vuil en andere inwerkingen van buitenaf het oppervlak van uw lak opruwen. Hierdoor kan veel zich makkelijker hechten aan uw lak en ontstaan verkleuringen en vlekken. Lakbescherming van Suzuki hecht zich op moleculair niveau en voorkomt dit opruwen. Op deze manier behoudt uw Suzuki zijn glans alsof hij niet uit de showroom komt, tot 5 jaar na aflevering.


Welke pakketten voor lakbescherming biedt Suzuki?

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn biedt Suzuki u verschillende pakketten om uw auto niet alleen eenmalig te beschermen, maar deze bescherming ook te behouden. Daarnaast beperkt Glasscoat zich niet tot lakbescherming, ook het interieur van uw Suzuki verdient de beste bescherming.


Glasscoat basispakket

Uw auto wordt behandeld met Suzuki Glasscoat. Op deze manier is uw lak optimaal beschermt tegen vuil en invloeden van buitenaf.


Glasscoat premiumpakket

Naast het exterieur behandelen wij ook het interieur van uw Suzuki. Wij brengen een hypoallergene, onzichtbare beschermlaag aan waardoor vuil en vocht geen vat krijgen op uw bekleding.


Glasscoat shampoopakket

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw Suzuki te wassen na de Glasscoat behandeling. Zo blijft de lakbescherming in tact en blijft u Suzuki er uitzien als nieuw.


Voordelen van lakbescherming met Suzuki Glasscoat

Anders dan wax of andere poetsbehandelingen is lakbescherming van Suzuki een duurzamere oplossing, dit brengt verschillende voordelen met zich mee:

   • Beschermt lak en glas
   • Wasstraat bestendig
   • Milieuvriendelijk
   • Overdraagbare 5 jaar garantie na behandeling
   • Herhaling niet nodig, wassen is genoeg
   • Inclusief onderhoudspakket (premium)