Kies uw vestiging
Amsterdam West   Auto Luykx Bel ons 020-6148933    Auto Luykx De weg vragen Jarmuiden 29, 1046 AC, Amsterdam  
Amsterdam Zuidoost    Auto Luykx Bel ons 020-2351113    Auto Luykx De weg vragen Keienbergweg 111, 1101 GG, Amsterdam  
Heemstede    Auto Luykx Bel ons 023-5285950    Auto Luykx De weg vragen Cruquiusweg 29A, 2102LS, Heemstede  
Luykx Amsterdam West: 020-6148933
Luykx Amsterdam Zuidoost: 020-2351113
Luykx Heemstede: 023-5285950
Sluiten

DE SUZUKI CELERIO

 

Suzuki Celerio | Auto Luykx

De Suzuki Celerio combineert een ruim interieur met compacte buitenmaten. De kleine draaicirkel in combinatie met het grote glasoppervlak maken van de Celerio een wendbare en overzichtelijke auto, ideaal om met gemak door het drukke verkeer te navigeren. Daarnaast maken de hoge instap en zitpositie de Suzuki Celerio een comfortabele metgezel voor korte en lange ritten. 

De Suzuki Celerio


 

VANAF      €13.049,- Private lease vanaf €229,- p.m.
 
celerio_galerij_78celerio_galerij_74celerio_galerij_77
suzukicelerio_sfeerbeeld_022

Suzuki Celerio Comfort


De Celerio is in de basisuitvoering al een hele complete auto. Zo is hij o.a. standaard voorzien van ABS, stuurbekrachtiging en 4 airbags. Om de reis nog verder te veraangenamen is er nog een uitvoering beschikbaar: de Suzuki Celerio Comfort. Naast de basisuitrusting biedt de Celerio Comfort de volgende extra opties:

 • Airconditioning
 • Radio met CD/USB/MP3 en bluetooth verbindingsmogelijkheid
 • Elektrisch bediende ramen vóór
 • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

De Suzuki Celerio Comfort is door zijn complete uitrusting de meest populaire uitvoering van de Celerio. Wilt u echter nog een stapje verder gaan dan is er ook nog de Exclusive-uitvoering van de Celerio. Daarnaast kunt u de Suzuki Celerio nog verder aankleden met accessoires van Suzuki.

 

All-inclusive: Suzuki Celerio Private Lease


Wilt u zorgeloos een nieuwe Suzuki Celerio rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor de Suzuki Celerio & Private Lease. Private lease biedt de voordelen van een nieuwe auto met het gemak van een leaseconstructie. Dit betekent dat alles bij het maandbedrag is inbegrepen, alleen het tanken betaalt u zelf. Autorijden zonder verrassingen tegen een vast bedrag per maand.

3 jaar garantie van Suzuki

Iedere nieuwe Suzuki wordt standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. De eerste 3 jaar of 100.000 km geniet u zorgeloos en comfortabel van uw Suzuki, zonder onverwachte kosten en met de zekerheid van uw Suzuki-dealer bij onverwachte problemen.

 

Waaruit bestaat Suzuki garantie?

Fabrieksgarantie van Suzuki bestaat uit verschillende onderdelen en kent verschillende looptijden voor deze onderdelen.

 

Algemene garantie van Suzuki

Deze garantie loopt 36 aaneengesloten of 100.000 km na aankoop van uw Suzuki. Wanneer een onderdeel binnen deze termijn gebreken vertoont wordt dit onderzocht door uw Suzuki-dealer. Wanneer wordt vastgesteld dat het gebrek een gevolg is van een fabricage of productiefout zal het onderdeel onder Suzuki fabrieksgarantie kosteloos worden vervangen.

 

Suzuki lakgarantie

Gedurende een periode van 36 maanden na ingebruikname van uw Suzuki heeft u garantie of oppervlakte roest en lakdefecten als gevolg van productie of fabricagefouten.

 

Hybride onderdelen garantie

Rijdt u een Suzuki met hybride techniek dan heeft u 60 maanden of 100.000 km garantie op de gecombineerde startmotor/dynamo en het batterijpakket van uw Suzuki.

 

Carrosserie garantie Suzuki

Suzuki geeft 12 jaar carrosserie garantie op een nieuwe Suzuki. Alleen de Suzuki Jimny kent een carrosserie garantietermijn van 6 jaar, beide zonder kilometerbeperking.

Een nieuwe auto is een grote investering. Je bent er zuinig op en je wilt het zo goed mogelijk beschermen tegen vuil en andere onzuiverheden die de lak kunnen aantasten. Dit vraagt om extra lakbescherming. Vaak wordt lakbescherming aangeboden door gespecialiseerde bedrijven in de vorm van een poetsbeurt of wax behandeling. Maar nu is lakbescherming beschikbaar, gewoon bij uw Suzuki dealer. Suzuki Glasscoat is een keiharde keramische laag die u lak beschermt.


Lakbescherming: voorkomen is beter dan genezen

Wanneer een auto niet regelmatig genoeg gewassen wordt kan aanhechting van vuil en andere inwerkingen van buitenaf het oppervlak van uw lak opruwen. Hierdoor kan veel zich makkelijker hechten aan uw lak en ontstaan verkleuringen en vlekken. Lakbescherming van Suzuki hecht zich op moleculair niveau en voorkomt dit opruwen. Op deze manier behoudt uw Suzuki zijn glans alsof hij niet uit de showroom komt, tot 5 jaar na aflevering.


Welke pakketten voor lakbescherming biedt Suzuki?

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn biedt Suzuki u verschillende pakketten om uw auto niet alleen eenmalig te beschermen, maar deze bescherming ook te behouden. Daarnaast beperkt Glasscoat zich niet tot lakbescherming, ook het interieur van uw Suzuki verdient de beste bescherming.


Glasscoat basispakket

Uw auto wordt behandeld met Suzuki Glasscoat. Op deze manier is uw lak optimaal beschermt tegen vuil en invloeden van buitenaf.


Glasscoat premiumpakket

Naast het exterieur behandelen wij ook het interieur van uw Suzuki. Wij brengen een hypoallergene, onzichtbare beschermlaag aan waardoor vuil en vocht geen vat krijgen op uw bekleding.


Glasscoat shampoopakket

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw Suzuki te wassen na de Glasscoat behandeling. Zo blijft de lakbescherming in tact en blijft u Suzuki er uitzien als nieuw.


Voordelen van lakbescherming met Suzuki Glasscoat

Anders dan wax of andere poetsbehandelingen is lakbescherming van Suzuki een duurzamere oplossing, dit brengt verschillende voordelen met zich mee:

   • Beschermt lak en glas
   • Wasstraat bestendig
   • Milieuvriendelijk
   • Overdraagbare 5 jaar garantie na behandeling
   • Herhaling niet nodig, wassen is genoeg
   • Inclusief onderhoudspakket (premium)

Update dienstverlening X

Wij zijn gewoon geopend.
Hierbij volgen wij uiteraard strikt de maatregelen van het RIVM op.