Kies uw vestiging
Amsterdam West   Auto Luykx Bel ons 020-6148933    Auto Luykx De weg vragen Jarmuiden 29, 1046 AC, Amsterdam  
Amsterdam Zuidoost    Auto Luykx Bel ons 020-2351113    Auto Luykx De weg vragen Keienbergweg 111, 1101 GG, Amsterdam  
Heemstede    Auto Luykx Bel ons 023-5285950    Auto Luykx De weg vragen Cruquiusweg 29A, 2102LS, Heemstede  
Luykx Amsterdam West: 020-6148933
Luykx Amsterdam Zuidoost: 020-2351113
Luykx Heemstede: 023-5285950
Sluiten

Subaru service van Auto Luykx

Naast Suzuki-dealer is Autoluykx Amsterdam ook Subaru erkend reparateur. Dit betekent dat wij met ondersteuning vanuit Subaru reparatie en onderhoud aan uw Subaru kunnen uitvoeren met behoud van garantie. Daarnaast bieden wij een pakket aan diensten aan om uw Subaru volgens de richtlijnen van de fabrikant in topconditie te houden.

 

Subaru Airco service

Om de airco van uw Subaru in goede conditie te houden heeft het systeem periodiek onderhoud nodig. Om dit te realiseren kent de Subaru Airco service een aantal vaste werkzaamheden. Bekijk onze airco service-pagina voor aanvullende informatie.

 

Pechhulp van Subaru

Met een kwaliteitsproduct van Subaru komt u uiteraard niet vaak langs de kant van de weg te staan. Mocht dit onverhoopt toch een keer gebeuren dan zorgt Subaru Mobiliteitsservice ervoor dat zowel u als uw medepassagiers, auto en eventuele aanhanger zo snel mogelijk weer verder kunnen. In heel Europa! Subaru mobiliteits service ontvangt u bij iedere nieuwe Subaru die nieuw door de dealer is afgeleverd tot een periode van 36 maanden na aankoop

Daarnaast biedt de mobiliteitsservice van Subaru nog meer voordelen:

    • Jaarlijks te verlengen tot 15 jaar na aankoop
    • Dekt niet alleen kosten van onderzoek, transport en reparatie, ook vervangend vervoer of verblijf tijdens onderzoek en reparatie zijn gedekt
    • Mocht u gebruik willen maken van Subaru Mobiliteitsservice, dan zijn zij op het volgende nummer te bereiken: +3120 8512229

 

Originele Subaru onderdelen

Als erkend reparateur voor Subaru kunt u ook bij Auto Luykx terecht voor originele fabrieksonderdelen van Subaru. Deze onderdelen zijn speciaal voor Subaru’s ontwikkeld en geproduceerd en voldoen daarom aan alle normen die Subaru aan haar onderdelen stelt. Daarnaast zorgt het gebruik van originele onderdelen ervoor dat de kwaliteitsstandaard van uw Subaru gewaarborgd blijft. Bovendien krijgt u op originele Subaru onderdelen 12 maanden garantie. Op uitlaten en accu’s geldt zelfs een garantietermijn van 24 maanden. Mocht u meer willen weten over de garantie op originele onderdelen, neemt u dan contact op met een van onze vestigingen.

 

Subaru Schadeherstel

Het kan iedereen overkomen, voordat u het door heeft bent u met uw Subaru betrokken bij een aanrijding. Wij van Auto Luykx zullen er in dat geval alles aan doen om u en uw Subaru weer zo snel mogelijk op de weg te hebben. Wij zijn er om u te ontzorgen en nemen alle administratieve handelingen voor onze rekening. Daarnaast zorgen wij indien gewenst voor vervangend vervoer, zodat u altijd mobiel bent. Wij gebruiken bij het herstellen van de schade uitsluitend originele Subaru onderdelen. Dit betekent ook dat wij 4 jaar garantie geven op de herstelde delen en u behoudt uw fabrieksgarantie na herstel bij Auto Luykx.

 

Auto Luykx herstelt als lid van de FOCWA

In sommige gevallen verlangt uw verzekeraar dat de schade wordt afgehandeld door een FOCWA gecertificeerd bedrijf. Geen nood, Auto Luykx voldoet aan alle voorwaarden en is volwaardig FOCWA-lid. Dit betekent dat de afhandeling met de verzekering altijd soepel verloopt.

 

APK

Werkplaatsafspraak maken

VOS Onderhoud

Onderhoud voor alle merken

Koppeling vervangen

Versnellingsbak reviseren

Banden wisselen

Remschijven/remblokken vervangen

Distributieriem vervangen

Accu vervangen

Ruitenwisserbladen vervangen

Ruitschade

Auto uitlezen

Gratis vervangend vervoer

Lakbescherming Suzuki Glasscoat

Suzuki aircoservice

Suzuki mobiliteitsservice

Zomer- en wintercheck

Trekhaak monteren

Autoschade

Suzuki direct service

Subaru service

Banden vervangen

Suzuki Service Card

 


 

Locaties en openingstijden

 

Werkplaats

 

Amsterdam West:  020 - 61 489 33
Amsterdam Zuidoost:  020 - 23 511 13
Heemstede:  023 - 52 859 50

 

Openingstijden werkplaats

 

Maandag t/m Vrijdag        08.15 - 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Update dienstverlening X

Wij zijn gewoon geopend.
Hierbij volgen wij uiteraard strikt de maatregelen van het RIVM op.