Subaru service Auto Luykx is ook Subaru erkend reparateur

Subaru service bij Auto Luykx

Auto Luykx is Subaru erkend reparateur. Dit betekent dat wij met ondersteuning vanuit Subaru reparatie en onderhoud aan je Subaru kunnen uitvoeren met behoud van garantie. Daarnaast bieden wij een pakket aan diensten aan om je Subaru volgens de richtlijnen van de fabrikant in topconditie te houden.

Subaru Airco service

Om de airco van je Subaru in goede conditie te houden heeft het systeem periodiek onderhoud nodig. Om dit te realiseren kent de Subaru Airco service een aantal vaste werkzaamheden. Bekijk onze airco service-pagina voor aanvullende informatie.

Pechhulp Europa van Subaru

Met een kwaliteitsproduct van Subaru kom je uiteraard niet vaak langs de kant van de weg te staan. Mocht dit onverhoopt toch een keer gebeuren dan zorgt Subaru Mobiliteitsservice ervoor dat je zo snel mogelijk weer verder kunt. Subaru mobiliteitsservice ontvang je bij iedere nieuwe Subaru tot een periode van 36 maanden na aankoop. Daarna wordt service jaarlijks verlengt bij een onderhoudsbeurt.

Daarnaast biedt de mobiliteitsservice van Subaru nog meer voordelen:

  • Jaarlijks te verlengen tot 15 jaar na aankoop
  • Dekt niet alleen kosten van onderzoek, transport en reparatie, ook vervangend vervoer of verblijf tijdens onderzoek en reparatie zijn gedekt
  • Telefoonnummer Subaru Mobiliteitsservice: +3120 8512229

Originele Subaru onderdelen

Als erkend reparateur van Subaru kun je bij Auto Luykx ook terecht voor originele fabrieksonderdelen van Subaru. Deze onderdelen zijn speciaal voor Subaru’s geproduceerd en voldoen daarom aan alle normen die Subaru aan haar onderdelen stelt. Daarnaast zorgt het gebruik van originele onderdelen ervoor dat de kwaliteitsstandaard van je Subaru gewaarborgd blijft. Bovendien krijg je op originele Subaru onderdelen 12 maanden garantie. Op uitlaten en accu’s geldt zelfs een garantietermijn van 24 maanden. Mocht je meer willen weten over de garantie op originele onderdelen, neem dan contact met ons op.

Subaru Schadeherstel

Het kan iedereen overkomen, voordat je het weet ben je betrokken bij een aanrijding. Wij van Auto Luykx zullen er in dat geval alles aan doen om je zo snel mogelijk weer op de weg te hebben. Wij zijn er om je te ontzorgen en nemen graag alle administratieve handelingen voor onze rekening. Daarnaast zorgen wij, indien gewenst, voor gratis vervangend vervoer, zodat je mobiel blijft. Wij gebruiken bij het herstellen van de schade uitsluitend originele Subaru onderdelen. Dit betekent dat wij 4 jaar garantie geven op de herstelde delen en dat de fabrieksgarantie na herstel bij Auto Luykx behouden blijft.

Makkelijk en snel, plan online je werkplaatsafspraak.

Afspraak maken

Heb je een technische vraag of ben je op zoek naar een onderdeel?

Neem contact op

Wist je dat wij een gratis haal- en breng service hebben?

Meer informatie
HomeOnderhoud & ServiceSubaru service