Suzuki Vitara Full Hybrid direct met korting te bestellen 25 januari 2022

Vitara Hybrid

Suzuki heeft de prijzen van de Vitara Full Hybrid bekend gemaakt. De stoere SUV met de nieuwe en efficiënte hybride aandrijflijn staat in maart bij Auto Luykx in de showroom. De prijzen beginnen bij € 28.499,- voor de Vitara 1.5 Hybrid Select incl. metalliclak en € 1.500,- korting. 

  • Korte afstanden volledig elektrisch af te leggen
  • Standaard automatische versnellingsbak
  • € 1.500,- korting op Vitara Hybrid Select
  • € 1.750,- korting op Vitara Hybrid Style 
  • Reserveer alvast een proefrit

Full Hybrid

Efficiënt en krachtig, maar tegelijkertijd compact en lichtgewicht. De Suzuki Vitara met een volledig door Suzuki ontwikkelde hybride aandrijflijn is per direct te bestellen. Vanaf maart worden de eerste exemplaren geleverd. De Full Hybrid aandrijflijn is standaard gekoppeld aan een automatische zestraps transmissie. Een elektromotor met 24 kW (33 pk) werkt samen met een 1,5 liter viercilinder benzinemotor met 75 kW (102 pk), zodat er zowel hybride kan worden gereden, alsook volledig elektrisch. Samen zijn ze goed voor een gecombineerd vermogen van 85 kW (115 pk). De Vitara Full Hybrid mag 1.200 kg trekken.

Prijzen & korting

Uiteraard bieden wij de nieuwe Suzuki Vitara Full Hybrid direct met een aantrekkelijke korting aan. De Select uitvoering kost € 28.499,- incl. metalliclak en € 1.500,- korting. De nog luxere Style-uitvoering kost bij Auto Luykx €2.250.- meer en komt daarmee op € 30.749,- incl. metalliclak en € 1.750,- korting. De meerprijs voor een two-tone metalliclak is € 200,-

VERGELIJK HIER DE UITVOERINGEN VAN DE VITARA

Zes jaar garantie

Net als alle andere nieuwe Suzuki’s die door Auto Luykx geleverd worden geldt ook voor de nieuwe Vitara Full Hybrid een garantietermijn van zes jaar.

HomeNieuwsSuzuki Vitara Full Hybrid direct met korting te bestellen