Nieuwe Suzuki S-Cross Smart Hybrid leverbaar vanaf 24.999 euro 25 juni 2020

Suzuki maakt de prijzen bekend van de nieuwe Suzuki S-Cross Smart Hybrid. De ruime crossover van Suzuki met de nieuwe Smart Hybrid-aandrijflijn is leverbaar vanaf 24.999 euro. In juli staat de nieuwe Suzuki S-Cross Smart Hybrid bij Auto Luykx in de showroom.

Smart Hybrid
Vanaf 1 juli krijgt de Suzuki S-Cross er een nieuwe efficiënte aandrijflijn bij: de Suzuki S-Cross Smart Hybrid. De krachtige en zuinige 1,4 liter Boosterjet turbobenzinemotor levert nu 95 kW (129 pk) en wordt bijgestaan door een geïntegreerde startmotor (ISG) die zijn kracht haalt uit een 48V lithium-ion accu. De 10 kW (14 pk) sterke ISG fungeert als generator en startmotor en ondersteunt de benzinemotor tijdens het accelereren. Het maximumkoppel neemt toe tot 235 Nm en is bij een lager toerental beschikbaar dan voorheen.

Drie uitrustingsniveaus
Waar de topmotorisering voorheen leverbaar was in combinatie met twee uitrustingsniveaus, komt daar nu een derde bij: de S-Cross 1.4 Smart Hybrid Comfort. De standaarduitrusting is zeer uitgebreid. Zo heeft de Suzuki S-Cross Smart Hybrid standaard de zuinige Smart Hybrid hybride aandrijflijn, geregelde airconditioning, adaptieve cruise control, een stop-/startsysteem, een lichtsensor, elektrische regensensor, elektrisch bedienbare ramen, LED-koplampen en -achterlichten en een audiosysteem met Bluetooth (handsfree bellen) en USB. Deze uitvoering is leverbaar vanaf 24.999 euro.

Als S-Cross Smart Hybrid Select (vanaf 26.499 euro) wordt de uitrusting onder meer uitgebreid met stoelverwarming vóór, een achteruitrijcamera, 17 inch lichtmetalen wielen, het Suzuki MultiMedia Systeem (een 7 inch display, DAB+ radio, Apple Carplay / Android Auto) en privacy glass achter. De S-Cross Smart Hybrid Select is ook leverbaar als vierwielaangedreven AllGrip (vanaf 29.499 euro).

De topuitvoering van de Suzuki S-Cross Smart Hybrid, de Style (vanaf 28.999 euro), voegt onder meer navigatie, parkeersensoren voor en achter en leren bekleding toe. Optioneel voor de Style is een panoramisch schuifdak te bestellen. Daarnaast is de S-Cross Smart Hybrid Style ook leverbaar als vierwielaangedreven AllGrip (vanaf 31.999 euro).

Juli
Vanaf 1 juli staat de nieuwe Suzuki S-Cross Smart Hybrid bij Auto Luykx in de showroom.

HomeNieuwsNieuwe Suzuki S-Cross Smart Hybrid leverbaar vanaf 24.999 euro