Maak jouw Suzuki klaar voor de zomer 8 juni 2021

DOE DE SUZUKI ZOMERCHECK!

De zomer staat weer voor de deur! Door vooraf de Suzuki Zomercheck te doen bereidt je jouw auto helemaal voor op de hogere temperaturen die ons te wachten staan. De Zomercheck is voor jou als Suzuki Service Card Extra-houder helemaal gratis. Tijdens deze check controleren wij jouw auto op wel 17 punten. Maak vandaag nog een afspraak en ga ook deze zomer goed voorbereid met jouw Suzuki op pad.

WAT DOEN WE ALLEMAAL BIJ DE SUZUKI ZOMERCHECK?

Bij de Zomercheck wordt je auto nagekeken door gespecialiseerde Suzuki-monteurs. Tijdens de Zomercheck worden met name onderdelen gecontroleerd die belangrijk zijn bij hogere temperaturen of het trekken van een caravan of aanhanger. Bijvoorbeeld de remmen, koelvloeistof, het oliepeil, de werking van je airco, de wielophanging en de conditie van je banden. Veel pechgevallen zijn te voorkomen door onderdelen te vervangen die versleten zijn of bijna defect. Met de Suzuki Service Zomercheck ontvang je een passend advies over de conditie van je auto.

PASSEND ADVIES

Nadat we alle checks hebben gedaan, geven we advies of iets gerepareerd moet worden. Hierbij maken we de kosten van een reparatie inzichtelijk en pas na akkoord voeren we de werkzaamheden uit. Hierbij geldt; offerte = prijs. Je bent dus nooit meer kwijt dan vooraf afgesproken.

PLAN ONLINE EEN AFSPRAAK

AFSPRAAK MAKEN
HomeNieuwsMaak jouw Suzuki klaar voor de zomer