Auto Luykx verkozen tot Sterkste Schakel Kennemerland! 16 november 2021

In de sfeervolle Club West van het BUKO Telstar Stadion in Velsen-Zuid vond vrijdagavond 12 november de feestelijke finale plaats van de eerste editie van de Sterkste Schakel Kennemerland. Ruim 175 ondernemers en bestuurders waren op deze sfeervolle prijsuitreikingsavond, die ook wel de “Oscaravond van de regio’’ wordt genoemd, afgekomen.

Onder hen vele genomineerden die allen rond de klok van 11 uur zagen dat Bianca en Carlos Cuvelier van Auto Luykx de trotse winnaars werden van de Sterkste Schakel Trofee 2021 van Kennemerland, die werd uitgereikt door Sterkste Schakel initiator Harry de Reus, uitgever van het regionaal zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business.

In de zaal van het BUKO Telstar Stadion druppelen rond 19.00 uur de eerste gasten binnen. Genomineerden, juryleden en tal van winnaars van de vorige verkiezingen. De zaal vult zich goed. De spanning is voelbaar. Bij de entree is iedereen nog even professioneel gecheckt middels de corona app. Er heerst een ontspannen sfeer. Er is gelegenheid om nieuwe contacten op te doen, gasten begroeten elkaar via een ‘boks’. Het licht wordt gedimd en de avond kan gaan beginnen!

Om precies 20.30 uur begint een schitterend optreden van zangeres Simone Nijssen die het publiek meesleept met de klanken van haar fenomenale stem. Het woord is daarna aan de presentator van de Sterkste Schakel Finale avond Richard Lamb. Na een spannende avond worden eigenaars Bianca en Carlos Cuvelier gekroond tot Sterkste Schakel van 2021. De Publieksprijs is veroverd door Magic Movers Verhuisbedrijf.

Sterkste Schakel Kennemerland

Alle winnaars van de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland 2021 op een rij:

Overall Winnaar
Auto Luykx

Bouw, Installatie & Techniek

1. Tauber oppervlaktetechniek
2. TEKLAB Productontwikkeling
3. Regiobouw Haarlemmermeer

Dienstverlening minder dan 5 medewerkers

1. Bureau Bewust Verzekerd
2. Jepp! Promotional Products
3. Hertog Makelaars Haarlem

Dienstverlening meer dan 5 medewerkers

1. L&D Support
2. Alpha Security
3. Smit Velsen

Detailhandel & Automotive

1. Auto Luykx
2. Alka keukens
3. Van Duivenboden Interieur Haarlem

Internationaal zakendoen

1. WatchWorks Haarlem
2. Nordex
3. Tiekstra Scheepselectra

Grant Thornton Groeiversneller
Bouwens Kunststof Kozijnen

HomeNieuwsAuto Luykx verkozen tot Sterkste Schakel Kennemerland!