Kies uw vestiging
Amsterdam West   Auto Luykx Bel ons 020-6148933    Auto Luykx De weg vragen Jarmuiden 29, 1046 AC, Amsterdam  
Amsterdam Zuidoost    Auto Luykx Bel ons 020-2351113    Auto Luykx De weg vragen Keienbergweg 111, 1101 GG, Amsterdam  
Heemstede    Auto Luykx Bel ons 023-5285950    Auto Luykx De weg vragen Cruquiusweg 29A, 2102LS, Heemstede  
Luykx Amsterdam West: 020-6148933
Luykx Amsterdam Zuidoost: 020-2351113
Luykx Heemstede: 023-5285950
Sluiten

Historie

 

Suzuki Luykx is een familiebedrijf dat oorspronkelijk gestart is in 1989 in Badhoevedorp. Vervolgens kwam in 1995 de verhuizing naar Hoofddorp en in 2001 werd een tweede vestiging betrokken door de overname van de Suzuki dealer in Amsterdam (Westpoort). Nadat dhr. Luykx in 2011 met pensioen is gegaan, wordt de directie van beide bedrijven nu geheel gevoerd door Carlos Cuvelier en Bianca Cuvelier-Luykx. In april 2015 hebben zij een derde vestiging geopend in Amsterdam Zuidoost en hebben daardoor hun positie in de regio Amsterdam verder verstevigd. In 2019 werd Autobedrijf Kunst te Heemstede overgenomen waardoor Auto Luykx ook in de regio Haarlem / Heemstede het adres voor uw Suzuki is.  

 

Suzuki Luykx kenmerkt zich door service, gastvrijheid, dienstbaarheid en enthousiasme. De teams garanderen een sfeer waarin klanten zich welkom en thuis voelen. We zien het als een taak om onze klanten perfect en op maat te adviseren en hechten veel waarde aan eerlijkheid en het nakomen van gemaakte afspraken. Suzuki Luykx streeft voortdurend naar veilige en betrouwbare mobiliteit voor onze klanten. Dat is waar wij voor staan!

 

Een merk en een dealer moet je beleven. Niet alleen de auto zelf, maar alles wat daarbij hoort. De historie, de smaak en stijl van het merk en de omgeving waarin het gepresenteerd wordt, samen bepaald het wat u beleeft wanneer u de showrooms van Suzuki Luykx binnengaat. We hebben alles gedaan om de echte merkbeleving in onze showrooms te voelen, altijd met één einddoel: Dat u zich bij ons direct thuis voelt in een omgeving met een persoonlijke klantbenadering.

 

In onze showrooms aan de Cruquiusweg 29 a te Heemstede, de Jarmuiden 29 te Amsterdam (Westpoort) en aan de Keienbergweg 111 te Amsterdam Zuidoost bent u aan het juiste adres voor een nieuwe Suzuki of jongebruikte auto. Op alledrie de vestigingen beschikt Auto Luykx tevens over een modern uitgeruste werkplaats met alle benodigde meetapparatuur en gereedschappen. Alle monteurs zijn ook aangesloten bij het opleidingsplan van Suzuki, bedoeld om over voldoende vakkennis te kunnen beschikken en mede door deze opgedane kennis en jarenlange ervaring kunnen zij probleemloos aan uw auto werken.

 

U bent van harte welkom!


Update dienstverlening X

Wij zijn gewoon geopend.
Hierbij volgen wij uiteraard strikt de maatregelen van het RIVM op.