Suzuki Mobiliteit Service

Het is het laatste waar u aan denkt: met de auto langs de weg stil komen te staan. Gelukkig verleent Suzuki op iedere nieuwe auto een jaar Suzuki Mobiliteit Service*. En wie zijn auto door ons van Suzuki Luykx laat onderhouden, kan blijven profiteren van de Suzuki Mobiliteit Service.

De voordelen op een rijtje:

  • Gratis hulp onderweg, in heel Europa.
  • 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.
  • In Suzuki gespecialiseerde monteurs voeren de reparatie uit.
  • Verlengen jaarlijks mogelijk.
  • U hebt nooit meer een andere hulpdienst nodig (daarmee bespaart u jaarlijks een aanzienlijk bedrag).
  • De Suzuki Mobiliteit Service is kentekengebonden. Als iemand anders in uw auto rijdt, blijft de auto dus gedekt.

* Uitsluitend van toepassing op door B.V. NIMAG geïmporteerde automobielen.

Als het niet mogelijk is de reparatie binnen een dag uit te voeren, zorgt de Suzuki Mobiliteit Service voor: vervangend vervoer, eventueel een hotelovernachting, een vergoeding van eventuele kosten voor openbaar vervoer en een vergoeding voor eventuele kosten van verzending van onderdelen.
Als u een Suzuki aanschaft, is het natuurlijk heel verleidelijk om daarmee op vakantie te gaan! De Suzuki Mobiliteit Service garandeert u hulp bij pech onderweg, in heel Europa. De Suzuki Mobiliteit Service is altijd bereikbaar: 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Indien mogelijk wordt uw auto ter plaatse (provisorisch) gerepareerd. Lukt dat niet, dan wordt uw auto getransporteerd naar de dichtstbijzijnde officiële Suzuki-dealer of, als dat te ver weg is, naar een gekwalificeerde garage. Als de reparatie dezelfde dag niet mogelijk is, dan stelt de Suzuki Mobiliteit Service u vervangend vervoer ter beschikking, betaalt een hotelovernachting of vergoedt de kosten voor het openbaar vervoer. Ook neemt de Suzuki Mobiliteit Service de eventuele kosten voor verzending van onderdelen voor zijn rekening.

Op de Suzuki Mobiliteit Card die u bij aanschaf van uw (nieuwe) Suzuki ontvangt, staat het telefoonnummer voor hulpaanvraag binnen Europa vermeld: +31 (0)20 851 22 72

Natuurlijk hopen wij dat u nooit gebruik zult hoeven te maken van de Suzuki Mobiliteit Service. Suzuki wil u als (toekomstig) Suzuki-rijder echter maximale zekerheid bieden. Zorgeloos rijden is tenslotte de basis voor plezierig rijden.

Wie zijn auto laat onderhouden door ons, kan nu ook tot een kilometerstand van maximaal 200.000 profiteren van de extra Suzuki Mobiliteit Service**. Wij verlengen de Mobiliteit Service na uitvoering van de VOS-onderhoudsbeurt en de noodzakelijke reparaties om uw mobiliteit te kunnen garanderen, steeds weer met één jaar of maximaal 15.000 kilometer. U ontvangt ook weer een nieuwe Suzuki Mobiliteit Card waarop alle gegevens overzichtelijk gerangschikt staan.

Wij van Suzuki Luykx kunnen u informeren over de volledige voorwaarden van de Suzuki Mobiliteit Service. U kunt deze voorwaarden ook terug vinden in het Onderhouds- en garantieboekje dat standaard bij elke nieuwe Suzuki wordt geleverd of via deze link Voorwaarden Suzuki Mobiliteit Service.

** Auto’s van 10 jaar en ouder komen in aanmerking voor de Suzuki Mobiliteit Service wanneer zij de eerste 10 jaar uitsluitend en aantoonbaar bij de Suzuki-dealer in onderhoud zijn geweest, waarbij eventuele noodzakelijke reparaties zijn uitgevoerd.


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Auto Luykx Onze klantbeoordelingen 8,9
254 beoordelingen

Copyright 2018 © Auto Luykx - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube