Houd het fris met de Suzuki Aircoservice

Airconditioning in de auto verhoogt uw comfort en veiligheid. Het systeem voorkomt dat ruiten snel beslaan en zorgt ook dat u op warme dagen scherp en alert blijft. Om optimaal te kunnen functioneren heeft een aircosysteem regelmatig onderhoud nodig. Zo blijft de koelcapaciteit op peil en worden onprettige geurtjes en schimmelvorming voorkomen. De Aircoservice houdt uw airco in topconditie. Suzuki Luykx biedt u de volgende services aan:

Ook voor het onderhoud aan uw aircosysteem gaat u natuurlijk naar uw Suzuki-dealer Luykx! Alle services zijn inclusief BTW en montage. Gebaseerd op adviesprijzen.

Bij de aircocheck controleren wij alle elementaire onderdelen van uw airco, inclusief de kwaliteit van de interieurfilter voor slechts: € 19,50

Aircofresh rekent af met nare luchtjes maakt uw auto weer heerlijk fris. Wij reinigen de aircokanalen om zo de vorming van bacterieën, en daarmee vervelende geurtjes, te voorkomen. Deze service kost: € 27,50.

Een grondige reiniging van de aircoverdamper waarmee vet-aanslag, stof en overig vuil wordt verwijderd. Hiermee wordt tevens bacteriënvorming tegengegaan en behoren onaangename geurtjes voor langere tijd tot het verleden. Deze reiniging kost € 49,50

Schadelijke stofdeeltjes worden door de interieurfilter in uw auto opgevangen. Voor een optimale werking is het van belang de filter regelmatig te vervangen. Het vervangen van een interieurfilter kost: € 22,95.

Een volledige Aircoservicebeurt volgens de strenge voorschriften van de STEK. Deze servicebeurt bestaat uit het vullen en vacumeren van het aircosysteem, inclusief recyclen van het koudemiddel. De Aircoservicebeurt kost slechts: € 129,-

Laat u de Aircoservicebeurt gelijktijdig uitvoeren met een VOS-onderhoudsbeurt, dan krijgt u € 10,- korting op de adviesprijs van een aparte Aircoservicebeurt. De prijs van een Aircoservicebeurt kost in dat geval: € 119,-.


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Auto Luykx Onze klantbeoordelingen 8,9
254 beoordelingen

Copyright 2018 © Auto Luykx - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube