Subaru Schadeherstel

Het kan iedereen overkomen: het ene moment rijdt u zorgeloos in uw Subaru en even later zit u met de gevolgen van een aanrijding. Eenmaal van de schrik bekomen, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verder. Gelukkig zijn wij er van Auto Luykx. Wij verlenen bij schade een maximum aan service en reparatie volgens de FOCWA-voorwaarden op schadeherstel (FOCWA: branchevereniging voor carrosseriebouw en schadeherstel).

Ook voor schadeherstel zijn wij het aangewezen adres. Onze gereedschap, testapparatuur en fabrieksgegevens zijn voor uw Subaru onontbeerlijk voor correct schadeherstel. Wij zien erop toe dat airbags, gordelspanners en andere specialistische onderdelen exact volgens de fabrieksspecificaties worden vervangen. Deze onderdelen zijn namelijk van vitaal belang voor de veiligheidsconstructie van een auto. En door training zijn wij altijd op de hoogte van de jongste ontwikkelingen wat betreft nieuwe technieken en toepassingen.

Herstel van schade door ons van Auto Luykx geeft maximale zekerheid en biedt gemak. Zo nemen wij al direct vanaf de schademelding alle administratieve rompslomp voor onze rekening. En als u daar prijs op stelt, zorgen wij voor een vervangende auto. Zo blijft u tussen de aanrijding en het herstel mobiel.
Met reparatie volgens de FOCWA-voorwaarden op schadeherstel wordt uw auto gerepareerd volgens de strenge richtlijnen die zijn opgesteld door de importeur en de fabrikant van Subaru. Zo bent u zeker van gekwalificeerd schadeherstel en het gebruik van uitsluitend originele Subaru-onderdelen.

De kwaliteit van het schadeherstel door ons is dusdanig dat u 4 jaar garantie krijgt op herstelde delen. Deze regeling geldt voor nieuwe merk-originele onderdelen. Maar daar blijft het niet bij, want bij schadeherstel door een ons blijft de fabrieksgarantie onverminderd van kracht. Bovendien heeft de herstelde schade geen invloed op de inruilwaarde van uw auto. Schadeherstel via Auto Luykx is gewoon ideaal!

Soms adviseren verzekeraars u uw auto naar een door hen aangewezen schadebedrijf te brengen. U bepaalt echter zélf waar de schade voor u wordt afgewikkeld! Wij kunnen in de meeste gevallen dezelfde gunstige voorwaarden bieden. Bovendien garandeert de reparatie volgens de FOCWA-voorwaarden op schadehestel het gebruik van uitsluitend originele onderdelen en de voortzetting van de officiële fabrieks- en carrosseriegarantie.


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Auto Luykx Onze klantbeoordelingen 8,9
254 beoordelingen

Copyright 2018 © Auto Luykx - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube