Schade aan uw voertuig?

SchadegarantVervelend dat u schade aan uw auto heeft. Gelukkig kunt u deze snel en vakkundig laten herstellen bij Auto Luykx aangezien zij aangesloten zijn bij Schadegarant

U profiteert dan van de aantrekkelijke voordelen van de Schadegarantregeling. Deze gelden voor alle schades aan (beperkt) cascoverzekerde personen- en bestelauto’s tot en met 3.500 kg, mits ze zijn verzekerd bij een verzekeraar die is aangesloten bij Schadegarant.

Uw verzekeraar zorgt er via Schadegarant voor dat uw schade snel en vakkundig wordt hersteld.

Bij de afwikkeling van een autoschade zijn veel partijen betrokken. Zij moeten met elkaar communiceren, gegevens uitwisselen en afspraken maken. Ook hiermee zijn kosten gemoeid. Schadegarant heeft een geheel eigen afwikkelingssysteem: eXchange. Daarmee kan elke autoschade razendsnel en zonder extra kosten gemeld, geanalyseerd en verzonden worden naar alle betrokkenen. Ook hiervan profiteert u als verzekerde. U hoeft bijvoorbeeld het schadebedrag zelf niet voor te schieten en daarna te claimen bij de verzekeraar. Het schadebedrag wordt rechtstreeks uitgekeerd aan het autoschadeherstelbedrijf.


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Auto Luykx Onze klantbeoordelingen 8,9
254 beoordelingen

Copyright 2018 © Auto Luykx - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube