Historie

Historie LuykxSuzuki Luykx is een familiebedrijf dat oorspronkelijk gestart is in 1989 in Badhoevedorp door de overname van de daar gevestigde Suzuki dealer. Vervolgens kwam in 1995 de verhuizing naar Hoofddorp en in 2001 werd een tweede vestiging betrokken door de overname van een gevestigde Suzuki dealer in Amsterdam (Westpoort). Nadat dhr. Luykx in 2011 met pensioen is gegaan, wordt de directie van beide bedrijven nu geheel gevoerd door Carlos Cuvelier en Bianca Cuvelier-Luykx.
Vanaf april 2015 hebben zij een derde vestiging geopend in Amsterdam Zuidoost om zo de klanten nog beter van dienst te zijn en hebben daardoor de positie in de regio verstevigd.

Suzuki Luykx kenmerkt zich door service, gastvrijheid, dienstbaarheid en enthousiasme. De teams garanderen een uitstekende sfeer, waarin klanten zich welkom en thuis voelen. Wij streven naar een speciale en persoonlijke band met onze klanten en doen daar alles voor. We zien het als een taak om onze klanten perfect en op maat te adviseren en hechten veel waarde aan eerlijkheid en het nakomen van gemaakte afspraken. Suzuki Luykx streeft voortdurend naar veilige en betrouwbare mobiliteit voor al onze klanten in elke klasse. Dat is waar wij voor staan.

Een merk en een dealer moet je beleven. Niet alleen de auto zelf, maar alles wat daarbij hoort. De historie, de smaak en stijl van het merk en de omgeving waarin het gepresenteerd wordt, samen bepaald het wat u beleeft wanneer u de showrooms van Suzuki Luykx binnengaat. We hebben alles gedaan om de echte merkbeleving in onze showrooms te voelen, altijd met één einddoel: Dat u zich bij ons direct thuis voelt in een omgeving met een zeer persoonlijke klantbenadering.

In onze showrooms aan de Smaragdlaan 4 te Hoofddorp, aan de Jarmuiden 29 te Amsterdam (Westpoort) en aan de Keienbergweg 111 te Amsterdam Zuidoost (nabij de Arena) bent u aan het juiste adres voor een overzicht van ons huidige Suzuki modellenprogramma en kunt u uiteraard ook terecht voor een jong gebruikte Suzuki. Op beide adressen beschikt Auto Luykx ook over een goed uitgeruste werkplaats met alle benodigde meetapparatuur en gereedschappen. Alle monteurs zijn ook aangesloten bij het opleidingsplan van Suzuki, bedoeld om over voldoende vakkennis te kunnen beschikken en mede door deze opgedane kennis en jarenlange ervaring kunnen zij probleemloos aan uw auto werken.

U bent van harte welkom!


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Auto Luykx Onze klantbeoordelingen 8,9
254 beoordelingen

Copyright 2018 © Auto Luykx - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube