Private FlexLease – maandelijks opzegbaar

Suzuki Private FlexLease na één jaar maandelijks gratis opzegbaar

Op Suzuki kun je bouwen. Naast de betrouwbaarheid van Suzuki kunnen consumenten ook vertrouwen op een merk dat met ze meedenkt. Een bewijs hiervan is Suzuki Private FlexLease: een vorm van private lease die na één jaar maandelijks kosteloos opzegbaar is.

Uit onderzoek van marktonderzoeksbureau GfK blijkt dat consumenten tegen eventuele boetes opzien wanneer het leasecontract vroegtijdig beëindigd wordt. Bijvoorbeeld in het geval van gezinsuitbreiding en ze een ruimere auto wensen, het kopen van een huis of wanneer ze een wereldreis willen maken. Deze consumenten komt Suzuki tegemoet met Suzuki Private FlexLease.

Wie voor Suzuki Private FlexLease kiest, kan na één jaar het abonnement opzeggen zónder bijkomende kosten. De voordelen zijn verder dezelfde als van Suzuki Private Lease: kosten zoals motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp in Europa zijn inbegrepen. De klant betaalt slechts de brandstof.

Vanaf € 209,- per maand
De prijzen van Suzuki Private FlexLease beginnen bij € 209,- per maand voor een nieuwe Suzuki Celerio. De tarieven van de overige Suzuki-modellen zijn:

Suzuki Swift – vanaf € 269,- per maand
Suzuki Ignis – vanaf € 269,- per maand
Suzuki Baleno – vanaf € 289,- per maand
Suzuki Vitara – vanaf € 389,- per maand
Suzuki S-Cross – vanaf € 399,- per maand

Meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs op uw dichtstbijzijnde vestiging.


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Auto Luykx Onze klantbeoordelingen 8,9
266 beoordelingen

Copyright 2018 © Auto Luykx - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube